joi, 12 mai 2022

SHOW 10 / Ana-Maria Ţaţu / 12-26 mai 2022


Ana Maria Ţaţu expune la Galeria LogArt

 

Proiectul SHOW 10, de la Galeria LogArt, lansează cea de-a patra expoziţie care o are ca protagonistă pe artista Ana-Maria Ţaţu.

Lucrările din cadrul expoziţiei se caracterizează prin creativitate, inventivitate, originalitate şi optimism.

În deschidere a avut loc şi un performance, o improvizaţie teatrală unică, fără text scris, produs de către elevii clasei a X-a, actorii: Mara Martânov, Ana-Maria Pircea, David Secoşan, Vlad Cirţi, Marius Măcrescu.

Galeria LogArt din cadrul Colegiului Naţional Constantin Diaconovici Loga din Timişoara o prezintă pe artista Ana-Maria Ţaţu, elevă în clasa a VI-a din aceiaşi prestigioasă instituţie de învăţământ timişorean şi încurajează creativitatea tuturor elevilor.

La vernisaj au luat parte elevii şi profesorii împreună cu directorul instituţiei, doamna Violeta Bontilă  care a încurajat evenimentul.

Proiectul propus de coordonatorul galeriei LogArt, artistul vizual, Sorin Scurtulescu prezintă printr-un titlu comun, SHOW 10, câteva expoziţii personale dedicate elevilor pentru elevi.

Expoziţia va rămâne pe simeze până pe data de 26 mai 2022, şi poate fi vizitată de elevii şi profesorii Colegiului Naţional Constantin Diaconovici Loga din Timişoara. De asemenea şi online pe site-ul galeriei LogArt: https://galerialogart.blogspot.com/












 

 

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu